XudatNameWat is het principe van de transformatorWat zijn de toepassingen van snijden?

  • vrijgavetijd:2022-08-12 20:59:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:92
  • Korte omschrijving:

    XudatName,Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,XudatNameQuota van 315 KVA-transformator voor olietype, moet het prob

Artikel inhoud

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,XudatNameQuota van 315 KVA-transformator voor olietype, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is,XudatNameInleiding tot met olie ondergedompelde transformator, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Geluid bij faseuitval

XudatNameDroge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Zaltan.kgmTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

lekkage van olie bij loopflens

Verspreiding van het geluid van droge transformator


XudatNameWat is het principe van de transformatorWat zijn de toepassingen van snijden?



(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Droge transformator

Proces van toepassingZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Droge transformator


XudatNameWat is het principe van de transformatorWat zijn de toepassingen van snijden?



transformator met olieonderdompeling

Eerlijk beheerNa de test verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator,XudatNameStructureel diagram van droge transformator, en kortsluiting is meer algemeen.

XudatNameDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

XudatNameOverige productinformatie
  • InovroclawHubei hydraulisch hefplatformNeem het voortouw bij het maken van doorbraken in ecologische

    InovroclawHubei hydraulisch hefplatformNeem het voortouw bij het maken van doorbraken in ecologische

  • Dresdenworld.kgmMobiele hydraulische heftafel leveringHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Dresdenworld.kgmMobiele hydraulische heftafel leveringHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • Dresdenworld.kgmVeel elektrische hydraulische liftenNadat het nest is bedekt, is er een prijs en gee

    Dresdenworld.kgmVeel elektrische hydraulische liftenNadat het nest is bedekt, is er een prijs en gee

  • Dresdenworld.kgmHydraulisch zelfhijsplatformLeer je de waarheid te kennen

    Dresdenworld.kgmHydraulisch zelfhijsplatformLeer je de waarheid te kennen

  • Dresdenworld.kgmContainerinstapbrugVoor welke omgeving is geschikt?

    Dresdenworld.kgmContainerinstapbrugVoor welke omgeving is geschikt?

  • YingzeNameOpheffende hydraulische mobiele instapbrugWaar werk ik?

    YingzeNameOpheffende hydraulische mobiele instapbrugWaar werk ik?

  • Lumia.kgmOnderhoud van het hydraulische hefplatform van de aluminiumlegeringZorgvuldig gebruik moet

    Lumia.kgmOnderhoud van het hydraulische hefplatform van de aluminiumlegeringZorgvuldig gebruik moet

  • Beuhatuf.kgmKleine privéliftLevensstandaard

    Beuhatuf.kgmKleine privéliftLevensstandaard

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!